Fysiotherapie de Hofstede op LinkedIn: Wist u dat onze therapeuten zichzelf buiten werktijd ook in het zweet… (2024)

Fysiotherapie de Hofstede

703 volgers

  • Deze bijdrage melden

Wist u dat onze therapeuten zichzelf buiten werktijd ook in het zweet werken?Neem nu Benno Van Sambeek:Op zaterdag 29 juni fietst hij mee met de Coast to Coast Challenge van de Nierstichting: van Zoutkamp (Groningen) fietsen naar Zoutelande (Zeeland), 500 km in 24 uur!Hiermee halen hij, en andere deelnemers, geld op voor de Nierstichting tegen toenemende nierschade.Wij wensen Benno, en natuurlijk alle deelnemers, heel veel succes bij de voorbereidingen en tijdens de tocht.Kijk voor meer informatie, verhalen of donaties op:https://lnkd.in/efwKkDHd

  • Fysiotherapie de Hofstede op LinkedIn: Wist u dat onze therapeuten zichzelf buiten werktijd ook in het zweet… (2)
  • Fysiotherapie de Hofstede op LinkedIn: Wist u dat onze therapeuten zichzelf buiten werktijd ook in het zweet… (3)

6

Interessant Commentaar

Meld u aan als u een opmerking wilt weergeven of toevoegen.

Meer relevante bijdragen

  • Fysiotherapie de Hofstede

    703 volgers

    • Deze bijdrage melden

    GLA:D® staat voor Good Life with osteoArthritis in Denmark.@GLA:D is een behandelprogramma voor mensen met heup- en knieartrose ontwikkeld door onderzoekers van The University of Southern Denmark (SDU).Gebaseerd op het succesvolle behandelprogramma in Denemarken, is het GLA:D® programma voor heup- en knieartrose nu ook in Nederland. Na een succesvolle pilot in de regio Eindhoven-Veldhoven, geïnitieerd vanuit het Máxima Medisch Centrum, kan het programma nu aangeboden worden door fysiotherapie praktijken.Sven van Tiem heeft hiervoor de cursus succesvol afgerond en is inmiddels gestart met het behandelen van de eerste patiënten. Meer informatie over dit behandelprogramma kunt u vinden op www.gladnederland.nl of via uw behandelend arts.

    • Fysiotherapie de Hofstede op LinkedIn: Wist u dat onze therapeuten zichzelf buiten werktijd ook in het zweet… (6)
    • Fysiotherapie de Hofstede op LinkedIn: Wist u dat onze therapeuten zichzelf buiten werktijd ook in het zweet… (7)

    5

    Interessant Commentaar

    Meld u aan als u een opmerking wilt weergeven of toevoegen.

  • Fysiotherapie de Hofstede

    703 volgers

    Vacature Baliemedewerker (m/v) 16-20 uurBen jij op zoek naar een afwisselende baan? Vind je het leuk om naast (telefonisch)contact met mensen ook administratieve taken uit te voeren? Zoek dan niet verdermaar solliciteer!Voor onze praktijk, Fysiotherapie De Hofstede, zijn wij per 1 juni a.s. op zoek naar eenenthousiasteBaliemedewerker (m/v) 16-20 uurWie zijn wij?Fysiotherapie De Hofstede is gevestigd in het centrum van Beuningen. Het team bestaat uit14 therapeuten met diverse specialisaties. Vanuit de Leefstijlclub Beuningen maken 4 fitcoaches en een yogadocente deel uit van het team. Samen met de praktijkcoördinator en collega-baliemedewerker zou jij ons team compleet kunnen maken!Wij bieden jou een leuke, afwisselende functie met doorgroeimogelijkheden! Je komt in een dynamische omgeving te werken. Géén dag is hetzelfde. Er heerst een collegiale en informele sfeer waarin de focus ligt op het leveren van kwaliteit.Wat zijn je taken?- Telefoon- en mailbeantwoording- Inschrijven en inplannen van nieuwe en bestaande cliënten in het planningsysteem.- Documenten (o.a. verwijzingen cliënten) uploaden in het systeem.- Inkoop goederen voor de praktijk.- Ondersteunende, administratieve werkzaamheden voor fysiotherapeuten.- Dagelijks voorkomende werkzaamheden.Wat verwachten wij van je?Wij verwachten dat je cliënten en gasten op een klantvriendelijke en professionele manier te woord staat, zowel telefonisch als in de praktijk. Wij zoeken een representatieve collega, je bent tenslotte het 1 e aanspreekpunt van de organisatie. Je communicatie is duidelijk en helder, zowel mondeling als schriftelijk. Je hebt affiniteit met planningsprogramma’s en kunt het jezelf snel eigen maken. Het inplannen van cliënten vereist dat je accuraat en nauwgezet kunt werken. Je hebt goede kennis van Word en Excel. Daarnaast verwachten wij dat je overeen proactieve en leergierige houding beschikt. Deze dynamische werkomgeving vereist stressbestendigheid en flexibiliteit. Je kunt zelfstandig werken, maar bent ook een teamplayer.Kortom, een leuke afwisselende functie waarbij geen dag hetzelfde is!Aanvullende informatieJe hebt een MBO-diploma en relevante ervaring is een pre. Het betreft een jaarcontract met kans op verlenging/onbepaalde tijd. Het salaris is marktconform. Werkdagen zijn in overleg.Informatie over onze praktijk kun je vinden op www.dehofstedebeuningen.nl.Ben je enthousiast geworden? Mail dan uiterlijk 28 april a.s. een gemotiveerde brief met CV naar Fysiotherapie De Hofstede, t.a.v. Sjanie Deelen, praktijkcoördinator.s.deelen@dehofstedebeuningen.nlAcquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

    • Fysiotherapie de Hofstede op LinkedIn: Wist u dat onze therapeuten zichzelf buiten werktijd ook in het zweet… (10)

    8

    Interessant Commentaar

    Meld u aan als u een opmerking wilt weergeven of toevoegen.

  • Fysiotherapie de Hofstede

    703 volgers

    • Deze bijdrage melden

    Over het jaar 2023 ontvingen wij een gemiddeld beoordeling van een 9,2 van onze patienten.Heel erg blij zijn wij met het feit dat jullie erg tevreden zijn over de door ons geleverde zorg.

    • Fysiotherapie de Hofstede op LinkedIn: Wist u dat onze therapeuten zichzelf buiten werktijd ook in het zweet… (13)

    10

    Interessant Commentaar

    Meld u aan als u een opmerking wilt weergeven of toevoegen.

  • Fysiotherapie de Hofstede

    703 volgers

    • Deze bijdrage melden

    Rugpijn? OriGENE werkt!De OriGENE-rugtherapie is een bijzondere vorm van kracht- en coördinatietraining en vindt plaats op een speciaal fysiotherapeutisch behandeltoestel. Het lijkt op een fitnessapparaat, maar is dat beslist niet. Tijdens de behandeling op het toestel wordt het onderlichaam gefixeerd. Benen en bekken bewegen dus niet mee. Op deze manier wordt alleen de strekbeweging van de rug getraind. Op een aantal manieren kan de belasting tijdens de behandeling bovendien worden aangepast door de fysiotherapeut aan uw individuele mogelijkheden en beperkingen. De behandeling is dus maatwerk, waarbij de therapeut gebruik kan maken van 8 verschillende instellingsvariabelen, die alle op elkaar inwerken. Kleine aanpassingen in de gekozen instellingen kunnen daardoor grote gevolgen hebben.Wilt u weten of de methode ook voor u geschikt is?Neemt u dan contact met ons op via telefoonnummer 024 – 675 18 04 of ons mailadres info@dehofstedebeuningen.nl.

    • Fysiotherapie de Hofstede op LinkedIn: Wist u dat onze therapeuten zichzelf buiten werktijd ook in het zweet… (17)

    3

    Interessant Commentaar

    Meld u aan als u een opmerking wilt weergeven of toevoegen.

  • Fysiotherapie de Hofstede

    703 volgers

    • Deze bijdrage melden

    Wist u dat valongevallen met 35% afnemen met OTAGO VALPREVENTIE!Het Otago-oefenprogramma is een valpreventieprogramma voor thuiswonende ouderen van 65 jaar en ouder met een verhoogd valrisico. Het programma is vooral geschikt voor ouderen die al wat kwetsbaar zijn. Tijdens Otago gaan ouderen samen met een fysiotherapeut aan de slag met beenspierversterkende oefeningen, evenwichtsoefeningen en een wandelschema. Ze doen dit individueel thuis, of in een groep in de praktijk.Dit programma zal een onderdeel worden van de ketenaanpak die op dit moment opgezet wordt binnen de Gemeente Beuningen. nicole van Benthum en Petra Schuivens hebben deze opleiding onlangs met succes afgerond.

    • Fysiotherapie de Hofstede op LinkedIn: Wist u dat onze therapeuten zichzelf buiten werktijd ook in het zweet… (20)
    • Fysiotherapie de Hofstede op LinkedIn: Wist u dat onze therapeuten zichzelf buiten werktijd ook in het zweet… (21)
    • Fysiotherapie de Hofstede op LinkedIn: Wist u dat onze therapeuten zichzelf buiten werktijd ook in het zweet… (22)

    9

    Interessant Commentaar

    Meld u aan als u een opmerking wilt weergeven of toevoegen.

  • Fysiotherapie de Hofstede

    703 volgers

    • Deze bijdrage melden

    Binnen onze praktijk vindt u naast fysiotherapie meerdere disciplines, zo zijn wij ook een servicelocatie van Schmidt Medica.Ook hen stellen we graag aan u voor!Meet Jomie Wittop Koning - Groothuizen van Schmidt Medica B.V."Schmidt Medica is een begrip in zorg en al 40 jaar toonaangevend specialist op het gebied van medische hulpmiddelen.Schmidt Medica heeft zich ontwikkeld tot specialist in het menselijk bewegingsapparaat. Schmidt Medica is een erkend SEMH (de Stichting Erkenningsregeling leveranciers Medische Hulpmiddelen) bedrijf en een gecertificeerd leverancier van therapeutisch elastische kousen, orthopedie, borstprothesen, orthopedisch schoeisel en andere medische hulpmiddelenFysiotherapie De Hofstede is een aanmeetlocatie voor therapeutisch elastische kousen. U kunt op donderdag tussen 9.00 en 12.00 uur bij ons terecht, u dient vooraf een afspraak te maken.Indien u om medische redenen niet in de gelegenheid bent om op een van onze vestigingen te komen, is het ook mogelijk dat een medewerker bij u thuis.Doordat Fysiotherapie de Hofstede een servicelocatie is, is de samenwerking voor een patiënt gemakkelijk en snel te realiseren. We maken dan ook vaker gebruik van elkaars expertise.Wilt u meer informatie kijkt u dan op www.https://schmidtmedica.nl of bel voor een afspraak naar 024-3223213."

    • Fysiotherapie de Hofstede op LinkedIn: Wist u dat onze therapeuten zichzelf buiten werktijd ook in het zweet… (25)
    • Fysiotherapie de Hofstede op LinkedIn: Wist u dat onze therapeuten zichzelf buiten werktijd ook in het zweet… (26)

    18

    Interessant Commentaar

    Meld u aan als u een opmerking wilt weergeven of toevoegen.

  • Fysiotherapie de Hofstede

    703 volgers

    • Deze bijdrage melden

    Binnen onze praktijk vindt u naast fysiotherapie meerdere disciplines, waaronder diëtiek.Ook hen stellen we graag aan u voor!Meet Yvonne Veerbeek van Dietistenpraktijk Yvonne Veerbeek."Een plek waar cliënten terecht kunnen voor uitgebreid, persoonlijk en passend voeding- en dieetadvies én een luisterend oor’, dat is wat Yvonne wil bereiken in haar diëtistenpraktijk. Ze ondersteunt met veel passie en plezier verschillende cliënten bij het traject rondom voeding en diëten.Na de opleiding Voeding en Diëtetiek specialiseerde ze zich in o.a. voeding bij de ziekte van Parkinson, het FODMAP-dieet (bij PDS) en volgde ze de vervolgopleiding Voeding en Geriatrie.Yvonne heeft veel ervaring in het ondersteunen van kwetsbare ouderen, dit doet ze zowel in haar praktijk als aan huis. Ze heeft zich onder meer aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Diëtisten, ParkinsonNet, Diëtisten Geriatrie en Ouderen en het Kwaliteitsregister Paramedici.Doordat Yvonne in hetzelfde pand zit als Fysiotherapie de Hofstede is de samenwerking voor een patiënt gemakkelijk en snel te realiseren. We maken dan ook vaker gebruik van elkaars expertise.Wilt u meer informatie of wilt u een afspraak maken, kijkt u dan op www.yvonneveerbeek.nl"

    • Fysiotherapie de Hofstede op LinkedIn: Wist u dat onze therapeuten zichzelf buiten werktijd ook in het zweet… (29)
    • Fysiotherapie de Hofstede op LinkedIn: Wist u dat onze therapeuten zichzelf buiten werktijd ook in het zweet… (30)

    8

    Interessant Commentaar

    Meld u aan als u een opmerking wilt weergeven of toevoegen.

  • Fysiotherapie de Hofstede

    703 volgers

    • Deze bijdrage melden

    Binnen onze praktijk vindt u naast fysiotherapie meerdere disciplines, waaronder echografie.Ook hen stellen we graag aan u voor!Meet Marieke Ploegmakers van EchoPlus."Ik ben radioloog met een specialisatie in de beeldvorming van het bewegingsapparaat en buikproblematiek. Ik ben ervaren in het uitvoeren van minimaal invasieve behandelingen. Bijvoorbeeld het toedienen van pijnstillende en ontstekingsremmende injecties voor de behandeling van pijnpunten, of ontstoken slijmbeurzen en pezen.Mijn motivatie om een echografiepraktijk te starten is dat ik betrokken ben bij de zorg voor patiënten. Tijdens mijn werkzaamheden in het ziekenhuis merk ik dat het niet altijd goed mogelijk is volledige zorg met voldoende aandacht te bieden. Bijvoorbeeld voor het vervolgtraject na een diagnose of een kleine ingreep. Daarom werd het tijd om de zorg naar de patiënt te brengen. De patiënt staat bij mij centraal in mijn werk.Toen ik rondliep met het idee een eigen echografiepraktijk op te starten, kwam ik in contact met Maurice Kuijpers van Fysiotherapie De Hofstede in Beuningen. We zaten snel op hetzelfde spoor om diagnostiek, behandeling en zorg dichtbij de patiënt te brengen. Al snel zijn we een samenwerking aangegaan om onze ideeën in praktijk te brengen. Wij willen de zorg voor pijnklachten samen aanpakken door lokaal de pijn te behandelen en het vervolgtraject te begeleiden om de succeskans op een draaglijk of zelfs pijnvrij bestaan te bewerkstelligen.Heeft u vragen over een specifieke behandeling, onze diensten of praktijk. Neem dan contact met ons op via info@echoplus.nl.Of bel voor het maken van een afspraak naar 024-6751804."Statistieken bekijkenOpmerking plaatsen

    • Fysiotherapie de Hofstede op LinkedIn: Wist u dat onze therapeuten zichzelf buiten werktijd ook in het zweet… (33)
    • Fysiotherapie de Hofstede op LinkedIn: Wist u dat onze therapeuten zichzelf buiten werktijd ook in het zweet… (34)

    4

    Interessant Commentaar

    Meld u aan als u een opmerking wilt weergeven of toevoegen.

  • Fysiotherapie de Hofstede

    703 volgers

    • Deze bijdrage melden

    Binnen onze praktijk vindt u naast fysiotherapie meerdere disciplines, waaronder ergotherapie.Ook hen stellen we graag aan u voor!Meet Gianna van Oijen en Jesse Derksen van Ergotherapie Ilysi "Ergotherapie richt zich op het weer mogelijk maken van dagelijkse handelingen bij mensen die door ziekte of beperking een lichamelijke of psychische beperking hebben opgedaan. Met als doel om uw zelfstandigheid te vergroten in elk voorkomende situatie; thuis, op het werk of in uw vrije tijd. Ergotherapie is direct toegankelijk waardoor uw geen verwijzing van huisarts of specialist nodig hebt.U kunt bij hen onder andere terecht voor:- Advies en begeleiding bij het verstrekken van hulpmiddelen en (woning)aanpassingen- Scootmobiel en elektrische rolstoel trainingen- Het brengen van zelfstandigheid in dagelijkse handelingen als wassen, aankleden, koken en het huishouden- Hulp bij het zelfstandig aantrekken van steunkousen- Valpreventie- Voorkomen van pijnklachten bij zitten en liggen- Het leren omgaan met vermoeidheidDoordat we in hetzelfde pand zitten als Fysiotherapie de Hofstede is de samenwerking voor een patiënt gemakkelijk en snel te realiseren. We maken dan ook vaker gebruik van elkaars expertise.Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken? U kunt hen bereiken op 06-36150963, een mail sturen naar info@ergotherapieilysi.nl"

    • Fysiotherapie de Hofstede op LinkedIn: Wist u dat onze therapeuten zichzelf buiten werktijd ook in het zweet… (37)
    • Fysiotherapie de Hofstede op LinkedIn: Wist u dat onze therapeuten zichzelf buiten werktijd ook in het zweet… (38)

    14

    Interessant Commentaar

    Meld u aan als u een opmerking wilt weergeven of toevoegen.

Fysiotherapie de Hofstede op LinkedIn: Wist u dat onze therapeuten zichzelf buiten werktijd ook in het zweet… (40)

Fysiotherapie de Hofstede op LinkedIn: Wist u dat onze therapeuten zichzelf buiten werktijd ook in het zweet… (41)

703 volgers

Profiel weergeven

Volgen
Fysiotherapie de Hofstede op LinkedIn: Wist u dat onze therapeuten zichzelf buiten werktijd ook in het zweet… (2024)

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Aron Pacocha

Last Updated:

Views: 6023

Rating: 4.8 / 5 (68 voted)

Reviews: 91% of readers found this page helpful

Author information

Name: Aron Pacocha

Birthday: 1999-08-12

Address: 3808 Moen Corner, Gorczanyport, FL 67364-2074

Phone: +393457723392

Job: Retail Consultant

Hobby: Jewelry making, Cooking, Gaming, Reading, Juggling, Cabaret, Origami

Introduction: My name is Aron Pacocha, I am a happy, tasty, innocent, proud, talented, courageous, magnificent person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.